Heal your hart ritueel

Welke pijn wil jij liever niet voelen? Welke verliezen heb je geleden? Welke overtuigingen liggen diep opgeslagen? Hoe goed in je vel voel jij je? In ons hart liggen pijn en verlangens weggestopt. Door er verbinding mee te maken, er met je aandacht naartoe te gaan, kun je je hart laten spreken. En kun je ontdekken wat het wilt zeggen. 

Het 'heal your heart' ritueel wordt begeleid door coach Sandrine Kwast. Door het gebruik van muziek, meditaties, ademhaling en rustmomenten, ga je op reis naar diep in jezelf, waarbij je kunt voelen wat er in jouw hart verstopt zit. We gebruiken vervolgens een meditatie om te verzachten, om toe te staan wat er is en te kijken naar wat jij diep in je hart verstopt hebt. Hiermee ga je aan de slag. Namelijk door een keramieken hart, dan symbool staat voor jouw echte hart, stuk te slaan en de scherven te benoemen. 

Door ze te benoemen erken je de oude pijnen die je in je hart met je meedraagt en kunnen ze gezien worden. Het draait niet om 'accepteren', maar meer om er OK mee worden. Ze zijn onderdeel van jou. En ze hebben je hoogstwaarschijnlijk ook mooie dingen gegeven. Inzichten opgeleverd of persoonlijke groei gebracht. 

Na het benoemen van jouw scherven, ga je ze met goudlijm aan elkaar maken. Om zo jouw hart te helen. 

Locatie: Amsterdamse Bos, precieze locatie volgt bij inschrijving.
Datum: 22 september van 13:30 tot 17:00
Kosten: €75

Meer weten of aanmelden?  

Heal your hart ritueel