Meer dan 100 deelnemers aan the Stronger Than Ever Challenge (STEC)

STEC 28 september 2024

Op 28 september vond de 7e STEC plaats op en rond de bosbaan. Deelnemers konden kiezen uit twee onderdelen t.w. een individuele sprint triathlon (750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen) of een estafette waarbij de onderdelen door een team van 2 of 3 personen worden gedaan.

Dit jaar hebben meer dan 100 personen aan dit evenement deelgenomen en er werd meer dan €5000 aan donaties ontvangen. Dit overtrof de stoutste verwachtingen van de organisatie. Met deze donaties kunnen we vanuit onze Foundation projecten ondersteunen voor het welzijn van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Zoals o.a. Prehabilitatie voor patiënten die nog geopereerd moeten worden, het "Better in Better out" project, trainen tijdens Chemotherapie, projecten voor Palliatieve zorg en de zorg voor Kinderen van ernstig zieke ouders. Belangrijke projecten waarbij wij mensen willen ondersteunen, wiens zorg niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Het organiseren van evenementen als STEC is alleen mogelijk met financiële en materiële steun van sponsoren. De organisatie dankt alle sponsoren (Promega, CoffeeClick, Wijngaarden Medical, Mossel Makelaardij, Foodspecials en Only voor hun ondersteuning.

Met de ons goed gezinde weergoden was het een onvergetelijk evenement voor alle betrokkenen.

De 8e editie van STEC is gepland op zaterdag 27 september 2025. Noteer deze datum vast in je agenda.

STEC 28 september 2024