Online Cursus Verwerken en veerkracht m.b.v. de Verbeeldingstoolkit

Met eenvoudige oefeningen kun je de buitengewone kracht van de verbeelding mobiliseren voor het vergroten van je welbevinden en je veerkracht. 

In deze online cursus van vier wekelijkse bijeenkomsten van twee uur in een kleine groep krijg je oefenmateriaal uit de verbeeldingstoolkit aangeboden die tot doel hebben de kracht van je geest in te schakelen. De oefeningen worden beoefend tijdens de cursus en zijn zo samengesteld dat je ze gemakkelijk thuis kunt doen.

De cursus is bestemd voor degenen die geconfronteerd zijn met kanker, een chronische ziekte of een crisis en wordt begeleid door Jan Taal, gz-psycholoog BIG NIP NVPO.


Wil je meer weten over de verbeeldingstoolkit?
Op www.verbeeldingstoolkit.nl staat veel informatie over de toolkit, het gebruik ervan, ervaringen, artikelen uit tijdschriften erover en reviews. In een video vertellen zes deelnemers over hun ervaringen met de cursus: https://verbeeldingstoolkit.nl/video. Er is ook een volledig Engelstalige versie van de verbeeldingstoolkit, 
de Imagery Toolbox: www.imagerytoolbox.com

Voorafgaande aan de cursus vindt er een individueel introductiegesprek (intake) plaats en na afloop een individuele evaluatie.  Elke deelnemer krijgt een verbeeldingstoolkit te leen. De verbeeldingstoolkit kan ook aangeschaft worden voor € 38,50.

Data: worden nader bepaald in overleg.

De kosten van het intakegesprek, de cursus en de evaluatie worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door uw ziektekostenverzekeraar vanuit de Generalistische Basis GGZ in de Basisverzekering. Informatie over de vergoeding: https://www.imaginatie.nl/department/psychologische-behandeling
Indien de verzekeraar niet volledig vergoed, bij een natura- of budgetpolis schelden wij het verschil kwijt. Dit geldt niet voor het eigen risico.

Aanmelden en meer informatie: JanTaal@imaginatie.nl
 

Toolbox